04 Mayıs 2024
  • Kocaeli15°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara16°C
  • Rize17°C

BOZKARA ÖMER’İ GEBZESPOR’A GETİRDİ

Gebzespor’da transfer şov devam ediyor. Galatasaray U-19 Takımı’nın sağ beki Ömer Akçal’ı alan Gebzespor 23’üncü transferini gerçekleştirdi. Ömer, Ali Katırcı’nın alternatifi olacak.

Bozkara Ömer’i Gebzespor’a Getirdi

18 Eylül 2015 Cuma 15:54

9 YILDIR CİMBOM’DA

Gebzespor transferde rekora koşuyor. Menekşe, alternatifi olmayan sağ bek mevkiine Galatasaray’dan takviye yaptı. Bir süredir Ali Katırcı ile rekabet içerisine girecek bir oyuncu arayan mor-beyazlı ekip, Galatasaray U-19 Takımı’nın sağ beki Ömer Akçal’ı renklerine bağladı. Gebzespor’un 23’üncü transferi olan Ömer, 2005 yılından bu yana sarı-kırmızılı ekibin altyapısında forma giyiyor. Yetenekli bir oyuncu belirtilen Ömer Akçal takımla birlikte idmanlara çıkmaya başladı.

Bir Dönem Gebzespor’da futbol oynayan şu an ise futbolcu menajerliği yapan Yasin Bozkara, Gebzespor’un Galatasaray’dan transfer ettiği yeni futbolcusu Ömer Akçal’ında menajerliğini yapan Bozkara’’ Gebzespor uzun yıllar sağ bek transferini Ömer Akçal’ı kadrosuna katarak çözmüş oldu’’ dedi. Yasin Bozkara ‘’ Gebzespor bu sene ilker Çakır  başkanlığında taraftarı ve Gebze halkının da  desteği ile sezon sonu şampiyon olacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olması dedi.