28 Nisan 2024
  • Kocaeli17°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara21°C
  • Rize22°C

KARABACAK MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, ilçede devam eden çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulunup, mahallelerdeki sorunları dinledi.

Karabacak Muhtarlarla Biraraya Geldi

17 Eylül 2015 Perşembe 11:33

Başkan Karabacak muhtarların vatandaşlarla iletişimlerindeki önemine vurgu yaparak “mahallelerde vatandaşlarımızla sürekli irtibat halinde olan siz değerli muhtarlarımızın görüş ve önerileri bizler için çok önemli. Mahallelerimizdeki sıkıntıları en iyi bilen kişiler olarak sorunların çözümü noktasında hepiniz önemli görevler üstleniyorsunuz. Vatandaşlarımızın gerek istek ve taleplerinin değerlendirilmesi ve gerekse mahallelerimizdeki sorun ve sıkıntılarının çözümü noktasında sizlerle yapacağımız fikir alışverişleri büyük önem arzediyor.  Hepimiz ilçemizin gelişmesi adına birlik ve beraberlik içinde çözümler üreterek güzel işler yaptığımız kanaatindeyim. “diyerek muhtarlara görevlerinde başarılar diledi.

Muhtarlar ise mahallelerinde devam eden çalışmaların yanısıra, vatandaşlardan gelen acil istekleri Başkan Karabacak’a ileterek, sorunların çözümü noktasında Başkan Karabacak’tan yardım istediler.