04 Mayıs 2024
  • Kocaeli14°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C
  • Rize19°C

İNDİRİMLİ BİLETLER SATIŞTA

Bir kapanıp bir açılan Cengiz Topel Havalimanı’nda yeniden uçuşlar başladı.

İndirimli biletler satışta

11 Eylül 2015 Cuma 12:12

Bilindiği gibi yaz aylarında Trabzon’a karşılıklı düzenlenen uçuşlara yoğun bir talep olmuştu. Fındık ve çay toplama mevsiminin bitmesinin ardından ise uçuşlar bir anda kesilmişti. AnadoluJet’te yeniden Cengiz Topel’den çekileceğini duyurmuştu.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ise milletvekili aday adaylığı müracaatında bir açıklama yapmış ve uçuşların yeniden başlayacağını duyurmuştu. Bu açıklamanın ardından AnadoluJet, Kocaeli Trabzon uçuşları için 41.99 TL’lik indirimli biletlerini satışa sundu. Buna göre; 4–20 Eylül 2015 tarihleri arasında Kocaeli ve Trabzon’a düzenlenen karşılıklı seferler için bilet alan yolcular, 5 Ekim-10 Ocak 2016 tarihleri arasında sadece 41,99 TL’den seyahat edecek. İnternet, Callcenter gibi tüm satış kanalları üzerinden satışa çıkan biletlerde uygulanan kampanyada yolcu tipi sınırlaması bulunmuyor.

“Karadeniz’in yeşilini ve Kocaeli’nin güzelliklerini görmeyen kalmasın” diyen AnadoluJet, yolcularını indirimli biletler ile sonbahar-kış avantajlarından faydalanmaya davet ediyor. 2011 yılında sivil havacılığa açılan Kocaeli Cengiz Topel Havaalanı’nda bilindiği gibi 2014 yılında uçuşlar sona ermiş, kısa bir süre önce yeniden başlamıştı.