02 Mayıs 2024
  • Kocaeli17°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara15°C
  • Rize17°C

GEBZE ÜLKÜ OCAKLARI ŞEHİTLER İÇİN YASİN-İ ŞERİF OKUDU

Gebze Ülkü Ocakları Hakkari Dağlıca ve Iğdır'da şehit olan asker ve polislerimiz için Yasin-i Şerif okuttu.

Gebze Ülkü Ocakları Şehitler İçin Yasin-i Şerif Okudu

10 Eylül 2015 Perşembe 01:05

Gebze Kent Meydanı'nda bu akşam bir araya gelen Gebze Ülkü Ocakları ilk olarak şehitler için Yasin-i Şerif okutuldu. Yasin-i Şerifin ardından Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Ozan Özocak bir basın açıklaması yaptı. Ozan Özocak, "Son birkaç ay içerisinde eli kanlı PKK terör örgütü tarafından ülkenin dört bir yanında gerçekleştirilen kahpece saldırılarda 120'ye yakın vatan evladı şehit olmuş. Net sayılarını bilmediğimiz askerlerde yaralanmıştır.

Yaşanan bu olaylar milletimizi çok büyük bir üzüntüye sevk etmiştir. Terörü palazlandıran ve meşrulaştırmaya çalışan teröre sessiz kalanlarda en az teröristler kadar suçludur. Türk milleti terörün yayılmasına fırsat  veren siyasetçileri terörün meşrulaştırmaya çalışan yazarları, teröre yardım ve yataklık edenleri yerli ve yabancı bütün unsurları hafızamızda tutacak ve hesapları görüleceği günü sabırsızlıklar bekleyecektir. Milli birlik ve bütünlüğümüze kast eden herkes bu ihanetin bedelini ödeyecektir.

Türk milletinin sabrını sınayanlar gücünü test edenler mukadder yenilgileriyle muhakkak yüzleşecektir. Canımız tende olduğu müddetçe hatıralarını yaşatacağımıza ve intikamlarını alacağımıza dair söz veriyoruz. Türk milletinin başı sağolsun” dedi. Yapılan basın açıklamasının ardından grup olaysız bir şekilde dağıldı.

2-077.jpg3-082.jpg4-070.jpg5-044.jpg