27 Nisan 2024
  • Kocaeli16°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara26°C
  • Rize16°C

YÜZLERCE GEBZE’Lİ ASKERE GİTMEK İÇİN MÜRACAAT ETTİLER

Gebze Şoförler ve Otobüsçüler Odası öncülüğünde bugün bir araya gelen taksici ve şoförler ilk olarak Gebze Yumrukaya mevkiinde buluştular.

Yüzlerce Gebze’li Askere Gitmek İçin Müracaat Ettiler

08 Eylül 2015 Salı 14:45

Burada yüzlerce araçtan oluşan konvoya Taksiciler ve şoförler araçlarına astıkları Türk bayrağı ile şehirde tur atarak terör olaylarını protesto ettiler.  Konvoyda bulunan  taksiciler ve şoförler Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Şubesi üyeleri ile birlikte Gebze Askerlik Şubesi önünde tekrar askere alınmak için dilekçe başvurusuna geldiler.

 

DÜNYAYI BAŞINIZA YIKARIZ

 

Askerlik Şubesi önünde ilk olarak bir açıklama yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Şube Başkanı Önder Kılıçaslan; "Burada gönüllü olarak askerliğini yapanlar dilekçe vermeye geldik. Dilekçelerimizi doldurarak biraz sonra bu dilekçelerimizi komutanımızı vereceğiz. Kendi cebimizden asker elbisemizi, botumuzu alarak ve devlete yük olmadan askere gideceğiz. Dağlıca'da, AK Tütün’de ve Iğdır'da nöbet tutacağız. Bu millete kimse bir şey yapamaz. Birinin kılına zarar gelirse millet olarak dünyayı başına yıkacağız. Bu milletin Mehmetçiği bitmez. Allah hepimiz için bu vatan için şehit olmayı nasip etsin" dediler.

2-075.jpg