30 Nisan 2024
  • Kocaeli14°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara21°C
  • Rize16°C

MUTLUKENT'TE BUNALIMA GİREN KADIN...

Gebze’de meydana gelen olayda, hamile bir kadın ilaç içip intihar etmek istedi.

Mutlukent'te Bunalıma Giren Kadın...

07 Eylül 2015 Pazartesi 12:33

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Olay İnönü Mahallesi 1944 Sokak üzerinde meydana geldi. 9 Aylık çocuklarının erken doğum yapmasından dolayı bir dönem sıkıntı çektiğini şimdi ise 4 aylık bebeklerinde aynı sıkıntıları tekrar yaşayabileceğini düşünen S.I.(18) psikolojik bunalıma girdi. 

HAKKINI HELAL ET!

Bunun üzerine henüz 4 aylık hamile olan S.I.(18) telefonla eşi H.I.(25)’ya mesaj atıp, ‘’ Hasan kendine iyi bak. Hakkını helal et kocam. Seni çok seviyorum.’’ dedi. Mesajı okuyan eşi H.I. hemen bacanağını arayarak eve gönderdi. Eve girdiklerinde yarı baygın bir halde bulunan S.I. için hemen ambulans ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri S.I.’ya yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Burada tedavi altına alınan S.I.’nın durumunun ciddi olduğu bildirildi.

DOLANDIRICILIKTAN ARANIYORDU!

Öte yandan, polis ekipleri H.I.’ya yaptıkları UYAP sorgulamasında İstanbul 17. Ağır Ceza Mahkemesi’nce bilişim sistemleri suçundan, ve yine İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesince dolandırıcılık suçundan arandığı tespit edildi. Şahısa yapılan işlemlerin ardından Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekiplerine teslim edildi. Polis ekipleri intihar olayıyla ilgili soruşturma başlattı.