30 Nisan 2024
  • Kocaeli12°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C
  • Rize14°C

İŞTE MHP'NİN ADAY ADAYLARI

MHP İl başkanı Aydın Ünlü ve ilçe başkanları il binasında bir araya gelerek seçim analizi yaptı. MHP’liler seçim hazırlıklarına başladıklarını belirterek, ''İddialıyız ve bunu kanıtlayacağız'' dedi

İşte MHP'nin Aday Adayları

01 Eylül 2015 Salı 17:09

MHP il başkanı Aydın Ünlü partisinin il binasında ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek seçim analizi yaptı. Seçim hazırlıklarına şimdiden başladıklarını söyleyen Ünlü “Adaylık başvurularımız 6 Eylül’de son bulacak. Şimdilik kesin olmayan fakat bize aday olacaklarını ileten 21 partilimiz aday adayı olacak” dedi.

 

BU SEFER İDDİALIYIZ

Basın açıklamasını MHP adına okuyan il başkanı Aydın Ünlü “Bugün burada 12 tane ilçe başkanlarımızla durum değerlendirmesi yaparak 7 Haziran seçiminde eksik yptığımız durumları konuştuk. Aynı hataları tekrar yapmamak için çalışmalarımıza başladık. Gidilecek erken seçimde yol haritamız belirlidir. İddalıyız herkese bunları kanıtlayacağız” dedi.

 

21 ADAY BAŞVURACAK

Gidilecek erken  seçimde şimdilik 21 aday adayının başvuracağını söyleyen Ünlü “Saffet Sancaklı, Lütfü Türkkan, Dicle Akın, Hilal Elmas, Ahmet Yeşil, Rıza Ağdağ, Kemal Köse, Osman Beniz, Behice Güner, Oğuzhan Gökmen , Yusuf Yılmaz(engelli), Şevket Bilgin, Celalettin Yaylak, Cemil Alparslan, Selim Kara Dil, Önder Kılıçaslan, Selma Çimen Yılmaz, İsmail Okumuş, Tunay Arı, Kamil Süreyya Akyol ve Önder Kılıçaslan önümüzdeki günlerde milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulunacak” dedi.

 

ORHAN KILINÇSOY’A İZİN YOK

MHP Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından “Aday olmayı düşünüyorum” ifadelerini içeren bir paylaşımda bulunmuştu. İl binasında da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kılınçsoy, “Parti büyüklerimle görüşeceğim ve duruma göre aday olmayı düşünüyorum” demişti. Milletvekili adayı olmayı isteyen ilçe başkanı Orhan Kılınçsoy’a seçime aynı ilçe kadroları ile gidileceği için genel merkezden izin çıkmadı.