05 Mayıs 2024
  • Kocaeli12°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C
  • Rize13°C

ATROMİTOS UEFAYA GİDİCEK

Atromitos Kulübü Başkanı Georgios Spanos, Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldukları maç sonrası hakeme isyan ederken, Robin van Versie'nin attığı tartışmalı gol için UEFA'ya gidebileceklerini söyledi

Atromitos Uefaya gidicek

21 Ağustos 2015 Cuma 11:56

Atromitos Kulübü Başkanı Georgios Spanos, Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldukları maç sonrası hakeme isyan ederken, Robin van Versie'nin attığı tartışmalı gol için UEFA'ya gidebileceklerini söyledi.Yunanistan temsilcisi Atromitos ile Fenerbahçe arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu mücadelesine, Robin van Persie'nin 89. dakikada attığı kafa golü damgasını vurdu.Georgios Spanos, "Maçın hakemi bize ve Yunanistan Futbol Federasyonu’na hiç saygı göstermedi. Skoru hakem belirledi. 14’e karşı 11 kişiyle oynadık. Olanlar için federasyon nezdinde UEFA ile iletişime geçeğiz. Neler olduğunu hepiniz gördünüz" ifadeleerini kullandı.


"FAULLE ATILAN GOL..."
Fenerbahçe'ye UEFA Avrupa Ligi Play-OFF Turu ilk maçında 1-0 yenilen Atromitos'ta orta saha oyuncusu Britos ise "Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Mükemmel bir maç çıkardık. Pozisyonlar da bulduk ancak golü atamadık. Bu maçın son ana kadar çok zor olacağını biliyorduk. Maçın sonucunu da nihayetinde hakemin kararı belirledi. Her şey bitmedi. Rövanşta da sonuna kadar savaşacağız. Faulle atılan bir gol rakibimize avantaj getirdi" dedi.