07 Mayıs 2024
  • Kocaeli3°C
  • İstanbul11°C
  • Ankara4°C
  • Rize11°C

BIÇAK ZORUYLA GASP ETTİLER

Edinilen bilgilere göre; Olay Gebze Osman Yılma Mahallesi Trafo kavşağında meydana geldi. Ali Y. İle Ferdi V. isimli iki kişi yolda yürüyen henüz ismi belirlenemeyen 18 yaşındaki bir gencin cep telefonunu bıçak zoruyla gasp etti.

Bıçak zoruyla gasp ettiler

14 Ağustos 2015 Cuma 09:07

Edinilen bilgilere göre; Olay Gebze Osman Yılma Mahallesi Trafo kavşağında meydana geldi. Ali Y. İle Ferdi V. isimli iki kişi yolda yürüyen henüz ismi belirlenemeyen 18 yaşındaki bir gencin cep telefonunu bıçak zoruyla gasp etti. Daha sonra zanlılar olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Gasp edilen kişi ise olayın ardından Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek başından geçen olayı anlattı ve şikayette bulundu.

 

ZANLILAR HEMEN YAKALANDI

Ardından harekete geçen Ekipler Amirliğine bağlı yunus ekipleri yapmış olduğu sıkı takip sonucu olayı gerçekleştiren Ali Y. ile Ferdi V’yi Osman Yılmaz Mezarlığı yakınlarında yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler ifadesi alınmak üzere Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, cep telefonu ise emniyet güçleri tarafından sahibine teslim edildiği bildirildi.