03 Mayıs 2024
  • Kocaeli11°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara12°C
  • Rize14°C

UZUN SAKAL MODASI SON ERİYOR

Müşterilerin sakallarını kestirmek için kuaförlere akın ettiklerini kaydeden Bartu, "Erkeklerde sakal çok moda olmuştu. Herkes sakallarını uzatıyordu. Bu da erkek kuaförlerinin işlerini azaltmıştı.

Uzun sakal modası son eriyor

13 Ağustos 2015 Perşembe 12:02

IŞİD'lilere benzememek için sakallarını kestiriyorlar
Uzun sakalı seven erkeklerin IŞİD korkusu, erkek kuaförlerini sevindirdi.Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ali Bartu, erkek kuaförlerinin işlerinin açıldığını söyledi.

Müşterilerin sakallarını kestirmek için kuaförlere akın ettiklerini kaydeden Bartu, "Erkeklerde sakal çok moda olmuştu. Herkes sakallarını uzatıyordu. Bu da erkek kuaförlerinin işlerini azaltmıştı. Ancak IŞİD terör örgütü üyelerini gören vatandaşlar, bu vahşeti yaşatan insanlara benzemek istemedi. Manisa’da da yakalanan 19 IŞİD üyesinin uzun sakallı olması sonucu tepki çekmemek isteyen vatandaşlar sakallarını sevmelerine rağmen kestirmeye başladı. Yani IŞİD, sakal modasını vurdu. Ama bizim işlerimizi açtı" dedi.

"IŞİD ÜYELERİNE BENZEMEMEK İÇİN KESTİRDİM"
Sakalına veda eden vatandaşlardan biri, "IŞİD üyelerini haberlerde her yerde gördüm. Sakallarımı uzatmıştım ama şimdi kestiriyorum. IŞİD üyelerine benzemek istemiyorum" diye konuştu.