04 Mayıs 2024
  • Kocaeli9°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C
  • Rize14°C

ŞARKICIYA BICAKLA SALDIRDI

Y.Z.Y., saklanıp, Tanyel'in gelmesini bekledi. Bir süre sonra otomobiline binen Tanyel'in önünü kesen Y.Z.Y.'de otomobile binip, Tanyel ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Y.Z.Y., yanında getirdiği bıçakla Tanyel'e saldırdı.

Şarkıcıya Bıcakla Saldırdı

12 Ağustos 2015 Çarşamba 09:30

BIÇAKLA SALDIRDI
Y.Z.Y., saklanıp, Tanyel'in gelmesini bekledi. Bir süre sonra otomobiline binen Tanyel'in önünü kesen Y.Z.Y.'de otomobile binip, Tanyel ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Y.Z.Y., yanında getirdiği bıçakla Tanyel'e saldırdı. Yaşanan boğuşmada Y.Z.Y.'de yaralanırken, Tanyel otomobilden inerek kaçmaya çalıştı. Tanyel'i yakalayan Y.Z.Y., bıçakla tekrar saldırdı.

10 YERİNDEN BIÇAKLANDI
Olayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Sevinç Tanyel, ambulans ile Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne, Y.Z.Y ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan ve kalbi duran Tanyel yapılan müdahaleyle hayata döndürüldü. Hayati tehlikesi devam eden 2 çocuk annesi Sevinç Tanyel'in 10 yerinden bıçakladığı belirtildi.

ESKİ EŞİNİN ŞARKI SÖYLEMESİNİ İSTEMEDİ
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisi yapılan Y.Z.Y.'nin eski eşinin bir pavyonda şarkı söylemesini istemediği için olayı gerçekleştirdiği iddia edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.