09 Mayıs 2024
  • Kocaeli13°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara14°C
  • Rize11°C

BURSASPOR MİLLİ TAKIM İSYANI

Habertürk'te yayınlanan 'Sportürk' programının moderatörü Faik Çetiner’e konuşan Bölükbaşı, "Her şey gayet güzel gidiyordu. Ta ki Milli Takım kampına kadar. Aracılıkları diğer oyuncular mı yaptı bilemem, ama futbolcularımın tavırları değişti.

Bursaspor Milli Takım İsyanı

10 Ağustos 2015 Pazartesi 12:14

Recep Bölükbaşı, yıldız oyuncularının bir bir takımdan ayrılması veya ayılmak istemesine ilişkin sert ifadeler kullandı.
Habertürk'te yayınlanan 'Sportürk' programının moderatörü Faik Çetiner’e konuşan Bölükbaşı, "Her şey gayet güzel gidiyordu. Ta ki Milli Takım kampına kadar. Aracılıkları diğer oyuncular mı yaptı bilemem, ama futbolcularımın tavırları değişti. Hiçbir oyuncumu bu şartlar altında tutamam. Ben Ozan’a 5 veriyorum, onlar 25 veriyor. Elimden geldiğince direneceğim. Milli Takım kampı adeta transfer pazarına dönüşmüş" dedi.
Bursaspor Başkanı ayrıca, Beşiktaş 'a imza atan teknik direktör Şenol Güneş ’i de hedef aldı. Olay TV’ye açıklama yapan Bölükbaşı, "Geçen sezonki hocamız, oyuncuların kafasını karıştırıyor. Volkan’a şu anda resmi teklif yok. Ama alttan alttan kaşıyorlar" dedi.