29 Nisan 2024
  • Kocaeli15°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara20°C
  • Rize20°C

DARICA YELKENLİ SPORU

7-15 yaş arası tüm Darıcalı çocukların kayıt yaptırabileceği kursların tüm masraflarını Darıca Kaymakamlığı karşılayacak. Kursta eğitim görecek olan çocuklara öğle yemeği, spor kıyafetleri ve temel ihtiyaçlarını karşılayacak olan Darıca Kaymakamlığı, bu a

Darıca Yelkenli Sporu

06 Ağustos 2015 Perşembe 16:21

MASRAF KAYMAKAMLIKTAN
Darıca Kaymakamlığı’nın organize ettiği, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa iş birliğinde açılan yelken kurslarında teorik dersler başladı. 7-15 yaş arası tüm Darıcalı çocukların kayıt yaptırabileceği kursların tüm masraflarını Darıca Kaymakamlığı karşılayacak. Kursta eğitim görecek olan çocuklara öğle yemeği, spor kıyafetleri ve temel ihtiyaçlarını karşılayacak olan Darıca Kaymakamlığı, bu anlamda Darıca’da bir ilki gerçekleştirecek.
 
PROTOKOL AÇILIŞA KATILDI
Bayramoğlu Yelken ve Su Sporları Kulübü’nde bugün başlayan kurs öncesinde Bayramoğlu Ada Plajı’nda Darıca protokolünün de katılımıyla açılış programı düzenlendi. Açılış programına, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Faruk Özata, öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
 
SPORA BÜYÜK DESTEK
Kaymakamlık olarak spora her zaman önem verdiklerini ifade eden Karaman, hem bölgeye hem de ülkeye sağlıklı ve başarılı nesillerin yetişmesi için çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Çocukların temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere öğle yemeği ve kurs gördükleri esnada kullanabilecekleri spor kıyafetlerini ücretsiz olarak verecekleri söyleyen Karaman, Darıca’nın sporda iyi bir ivme kazanacağının altını çizerek, sporculara başarılar diledi.