27 Nisan 2024
  • Kocaeli19°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara23°C
  • Rize20°C

DEVLET BAHÇELİDEN ŞEREFSİZ AÇIKLAMASI

"Cilo dağının eteğinde birisi oy vermiş. HDP'li olmayıp HDP'yi yönlendirmek, HDP'yi kendi siyasal çıkarları için kullanan yatta, yalıda viskilerini rakılarını içerken ortaya koydukları kanaati ortaya koyuyoruz.

DEVLET BAHÇELİDEN ŞEREFSİZ AÇIKLAMASI

05 Ağustos 2015 Çarşamba 22:02

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Star Haber Ankara Temsilcisi Fatma Çözen'e açıklamalarda bulundu.Son günlerde çok sık gündeme gelen 'Şerefsiz' tanımlamasını da anlatan Bahçeli şunları söyledi;

"ASIL ŞEREFSİZ YALIDA"
"Cilo dağının eteğinde birisi oy vermiş. HDP'li olmayıp HDP'yi yönlendirmek, HDP'yi kendi siyasal çıkarları için kullanan yatta, yalıda viskilerini rakılarını içerken ortaya koydukları kanaati ortaya koyuyoruz. Bir kotranın arkasında 4 kişi içkilerini içerken birisi diyor ki ben HDP'ye oy verdim. Diğeri diyor ki niye böyle bir şey yaptın o da diyor ki CHP'ye kırgınım. MHP'ye niye oy vermedin deniyor o da diyor ki MHP parti değil faşist bir parti. Eskiden beri söylenir yalılardan viskilerini yudumlayarak siyaseti yönlendirmeye çalışıyorlar. Yüzde 13'le ne alakası var. Yüzde 13'e kaçak viski getirsek bile yetişemeyiz."