29 Nisan 2024
  • Kocaeli13°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C
  • Rize14°C

GEBZE'DE ŞOK OLAY! SİLAH ZORUYLA DAĞA KALDIRIP...

Gebze’de meydana gelen olayda, D.Y. isimli kişi kiraladığı aracı geri vermeyince araç sahibi S.Ç.'yi Gaziler Dağı’na götürerek burada darp etti ve 600 TL parasını aldı.

Gebze'de şok olay! Silah zoruyla dağa kaldırıp...

20 Temmuz 2015 Pazartesi 16:20

Edinilen bilgi ve iddialara göre, D.Y isimli kişi bayramın ikinci günü S.Ç isimli şahısa ait aracı kiraladı.  Ancak kiraladığı aracı geri vermek istemeyen D.Y  ve arkadaşı B.Y araç sahibi ile tartıştıktan sonra S.Ç.'yi silah zoruyla Gaziler Dağı’na götürerek burada darp etti ve 600 TL paranı aldı.

ARKADAŞINIDA DAĞA KALDIRDILAR

Daha sonra ise  araç sahibi S.Ç’nin arkadaşı olan A.A’yı da  aynı şekilde Gaziler Dağı’na götürerek burada darp eden şahıslar onunda 200 TL parasına aldı. Olayın ardından polis merkezine giden S.Ç ve arkadaşı A.A  kendilerini silah zoruyla darp eden ve paralarını alan D.Y ve B.Y isimli şahıslar hakkında şikayetçi oldu. Gelen şikayet üzerine harekete geçen Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Ekipleri D.Y. isimli şahısı İnönü Mahallesi'ndeki evinde yakalayarak gözaltına aldı. Polisler tarafından yakalanan zanlı ifadesi alınması üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.