04 Mayıs 2024
  • Kocaeli9°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara9°C
  • Rize13°C

GEBZE'DEN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE!

İl Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yaptığı operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi

Gebze'den Uyuşturucu Tacirlerine Darbe!

12 Haziran 2015 Cuma 21:08

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Emniyetten yapılan açıklamada, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalarda Gebze'de durdurulan bir araçta yapılan aramada, 62 kilo 461 gram eroin ele geçirildi. Yakalanan şahıs sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Ayrıca sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen 7 ayrı operasyonda 353,5 gram uyuşturucu madde, 63 gram sentetik uyuşturucu, 8,62 gram eroin, 4 adet sentetik hap ve uyuşturucu madde ticaretinde kullanılan 1 adet hassas terazi ele geçirildiği öğrenildi.
 
Yakalanan toplam 15 şahıstan 8’i ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken, 3 kişi ise adli kontrol kaydıyla serbest bırakıldı. Son dönemde özellikle Kartepe'de meydana gelen sentetik uyuşturucu zehirlenmelerinde de adı geçen sokak satıcılarının da aralarında bulunduğu 4 kişi sevk edildiği adliyede tutuklandı.