07 Mayıs 2024
  • Kocaeli15°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara12°C
  • Rize16°C

SEDAŞ YÖNETİCİLERİ KOÜ'DE

KOÜ İletişim Fakültesi öğrencileri, SEDAŞ Kurumsal İletişim Departmanı yöneticilerini konuk etti. SEDAŞ yöneticileri öğrencilere mesleki deneyimlerini aktardı.

Sedaş Yöneticileri Koü'de

09 Haziran 2015 Salı 12:41

KOÜ İletişim Fakültesi öğrencileri, SEDAŞ Kurumsal İletişim Departmanı yöneticilerini konuk etti. SEDAŞ yöneticileri öğrencilere mesleki deneyimlerini aktardı

 

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde düzenlenen panellere bir yenisi daha eklendi. SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü’nün yöneticileri mesleki deneyimlerini 100’e yakın öğrenciyle paylaştı. Fakültenin 2. sınıf öğrencileri ile bir araya gelen SEDAŞ Kurumsal İletişim Departman yöneticisi Ayhan Erkovan ve Kurumsal İletişim Uzmanı Ufuk Alptuğ Diner, “Kurumsal Şirketlerde İletişim Süreçleri ve Medya İlişkileri” konularında öğrencilere uygulamalarını örneklerle anlattı.

 

ERKOVAN VE DİNER ANLATTI

SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan ve İletişim Uzmanı Ufuk Diner’in söyleşisinde, kurumsal iletişim süreçlerinin yönetimi, kurumsal iletişim departmanlarının işletme organizasyonundaki işlevi ve medya ile ilişkiler, kurumsal itibar yönetimi konuları üzerinde duruldu. Kurumsal firmaların öncelikle bir kurumsal kimlik rehberi oluşturduğunu, profesyonel firmaların kendi bünyesi dışında reklam tasarım ve halkla ilişkiler danışmanlığı anlamında hizmet alabildiğini, iletişim süreçlerinde uygulama yaparken bu paydaşların önemi vurgulandı.

 

DEKANDAN SEDAŞ’A TEŞEKKÜR

İç ve dış iletişime ait uygulamalarını örneklendirerek anlatan SEDAŞ kurumsal iletişim yöneticileri söyleşilerini soru cevap şeklinde sürdürürken, İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Füsun Alver, bu tarz etkinliklerin öğrencilerin  kariyer gelişimleri açısından oldukça önemli olduğunu vurgulayarak, söyleşinin düzenlenmesinde katkısı bulunan SEDAŞ yöneticilerine ve öğretim  görevlilerine teşekkür etti. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Başkan Yardımcıları, Doç.Dr. Betül Pazarbaşı ve Yrd.Doç.Dr. Selma Koç Akgül de söyleşi sonunda Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan’a  ve İletişim Uzmanı Ufuk Alptuğ Diner’e teşekkür belgesi takdim etti.