04 Mayıs 2024
  • Kocaeli8°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara9°C
  • Rize14°C

BAŞKAN ABDULLAH ÖRS'ÜN İLK HEDEFİ

Darıca Gençler Birliği’nde başkanlığa seçilen Abdullah Örs yeni döneme ilişkin hedeflerini açıkladı. Örs, 2 milyon 500 bin TL’lik tahmini bütçeyi arttırmayı hedefleyeceklerini söyledi.

Başkan Abdullah Örs'ün İlk Hedefi

07 Haziran 2015 Pazar 11:18

Kongrede başkanlığa seçilen Abdullah Örs ile yıllardır içinde yer aldığı Darıca Gençler Birliği’nde başkan olarak devam etmenin onurunu yaşadığını belirtip geçen sezon hedeflerini önce centilmenlik olarak koyduklarını kaydetti. Abdullah Örs, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile birlikte kendilerinden önce yönetimde yer alan herkese teşekkür etti. Karabacak’ın başlarında olmasının ve kendilerini desteklemesinin büyük bir şans olduğunu söyledi.

Kongre sonrası yaptığı değerlendirmede kulübün yönetiminde 9 yıldır yer aldığını belirten Abdullah Örs, 2 milyon 750 bin TL tutarındaki tahmini bütçenin şampiyonluk için yeterli olmayacağını ancak bütçeyi daha arttırmak için çaba içinde olacaklarını dile getirdi. Bütçeyi son derece kontrollü kullanmayı, bu sezon için olmasa da önümüzdeki sezonlarda alt yapıdan en az dört futbolcunun A takımda forma giymesini hedeflediklerini kaydeden Abdullah Örs, “Çünkü dışarıdan yüksek meblağlı yapılan transferler ile bir yere görülmeyeceğini gördük” dedi. Şampiyonluğu hedeflediklerini ancak birinci hedeflerinin kulübü zor durumda bırakmamak olduğunu kaydeden teknik kadro dahil olmak üzere her kararı yönetimle beraber alacaklarını dile getirdi.