07 Mayıs 2024
  • Kocaeli19°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara19°C
  • Rize12°C

GÜNÜN ÖZETİ

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.Davutoğlu: "Bombaların hedefi Türkiye demokrasisi"Başbakan Ahmet Davutoğlu, Diyarbakır’da patlayan bombaların hedefinin tek bir parti değil, Türkiye dem...

Günün Özeti

06 Haziran 2015 Cumartesi 17:38

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Davutoğlu: "Bombaların hedefi Türkiye demokrasisi"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Diyarbakır’da patlayan bombaların hedefinin tek bir parti değil, Türkiye demokrasisi olduğunu söyledi.

Hazırlıklar başladı

7 Haziran seçimleri için okullardaki hazırlıklar tamamlandı. Vatandaşların oy kullanacağı paravan ve sandıklar sınıflara yerleştirildi.

"Demirtaş’ı aradım telefona çıkmadı"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’daki patlamadan sonra HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’ı telefonla aradığını fakat telefonuna çıkmadığını söyledi.

1 milyonluk gasp kamerada

Bağcılar’da silahla ateş ederek camını kırdıkları otomobilin içindeki 1 milyon TL’yi gasp eden şüpheliler güvenlik kamerasına yakalandı. Şüpheliler polisin operasyonuyla yakayı ele verirken, ateş edildiği esnada otomobilde bulunan şahıs, olayı yara almadan atlattı.

Acıların en büyüğü…

Çin’de bir kız çocuğunun kamyon altında kaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Liseli kızdan tacizciye bayıltan yumruk

Zonguldak’ta 18 yaşındaki boksör kız, kendisini taciz ettiği iddia edilen 41 yaşındaki adamı tek yumrukla hastanelik etti. Dakikalarca ayılmayan tacizci ise gözünü hastanede açtı.