06 Mayıs 2024
  • Kocaeli18°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara17°C
  • Rize8°C

GEBZE'DEN İĞRENÇ HABER! 4 KIZINA TECAVÜZ EDEN BABA KAYIPLARA KARIŞTI!

Yaşları 15 ila 22 arasında değişen 4 kızına yıllarca tecavüz ettiği iddia edilen baba, kayıplara karıştı.

Gebze'den İğrenç Haber! 4 Kızına Tecavüz Eden Baba Kayıplara Karıştı!

06 Haziran 2015 Cumartesi 11:56

İğrenç tecavüz vakalarından biri daha Gebze Beylikbağı Mahallesi’nde yaşandı. İddialara göre, 50 yaşındaki baba C.E., yaşları 15 ila 22 arasında değişen 4 kızına yıllarca tecavüz ettiği iddiasıyla aranırken, kayıplara karıştı. B.E. (15), E.E. (17), T.E. (19) ve T.E. (22) yaşlarındaki 4 kızın babalarından şikayetçi olduğu öğrenildi.
 
ADLİ TIP RAPORU BEKLENİYOR
Edinilen bilgiye göre olay şöyle ortaya çıktı: 17 yaşındaki E.E. gece yarısı karakola sığınarak babasının kendisine ve ablalarına yıllarca tecavüz ettiği söyledi. Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili hemen soruşturma başlattı. Hakkında tecavüz suçlaması bulunan baba kayıplara karışırken, polis Adli Tıp’tan gelecek raporu beklemeye başladı.
 
"ÇOÇUKLARIN BİR OYUNU OLABİLİR"
Emniyetten yapılan açıklamaya göre, “Olayı netleştirmemiz lazım. Anne ve kızlarının babaya karşı bir oyunu olabilir. Raporlar gelmeden kimseyi suçlu ilan edemeyiz” şeklinde bir açıklama yaptı. Kaçak olan baba E.E.’nin aileyi olayın duyulması halinde ölümle tehdit ettiği öğrenildi. Öte yandan polisin aileyi koruma altına aldığı belirlendi.