29 Nisan 2024
  • Kocaeli14°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C
  • Rize21°C

ŞANLIURFA’NIN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU'NUN 94. YILDÖNÜMÜ

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa’nın 94. kurtuluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Şanlıurfa’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94. Yıldönümü

11 Nisan 2014 Cuma 19:33

- Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa’nın 94. kurtuluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Demirkol kutlama mesajında, Şanlıurfa halkının düşman işgalinden kurtuluşunda gösterdiği üstün gayret, mücadele ruhunu ve bunu kendi kendine başarmasını çok önemli gördüklerini vurguladı. Düşman kuvvetlerinin Urfan’ın dört bir tarafını işgal etmesinden dolayı dış yardımların gelmeyeceği anlaşılınca şehri işgalden kurtarmak için büyük çaba ve gayret gösteren Urfa halkının, hiçbir yardım almadan kendi şehrini kurtaran tek il olma özelliğini taşıdığını vurgulayan Demirkol, şunları kaydetti:

“Temennim odur ki, bu başarıyı ilimizin ekonomisi, sanayisi ve ticaretinin gelişmesinde de göstereceğine yürekten inanıyorum. Şanlıurfa’yı Türkiye’deki sosyoekonomik gelişmişlik sıralamasındaki 73. sıradan gelişmiş ilk on il arasına taşıyacak, daha iyi noktalara ulaştıracak yönde de büyük bir mücadele vermesini ve genç müteşebbislerimizin bunu başarmasını bekliyoruz. Bu vesile ile Şanlıurfa’nın 11 Nisan Kurtuluş Bayramı’nı kutlar, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunar, şehitlerimize ise Cenab-ı Haktan rahmet dilerim.”