07 Mayıs 2024
  • Kocaeli4°C
  • İstanbul11°C
  • Ankara8°C
  • Rize10°C

19 MAYIS’A ÖZEL BAYRAK SAÇ MODELİ DİKKAT ÇEKTİ

Antalya’da Konyaaltı Caddesinde bulunan Tara Kuaför’de 19 Mayıs etkinliği düzenlendi. 15 mankenine farklı saç modellerinin uygulandığı etkinlikte balerin topuz çalışmasıyla uygulanan Ay yıldızlı Türk...

19 Mayıs’a Özel Bayrak Saç Modeli Dikkat Çekti

19 Mayıs 2015 Salı 17:03

Antalya’da Konyaaltı Caddesinde bulunan Tara Kuaför’de 19 Mayıs etkinliği düzenlendi. 15 mankenine farklı saç modellerinin uygulandığı etkinlikte balerin topuz çalışmasıyla uygulanan Ay yıldızlı Türk bayrağı etkinliğe renk kattı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Kuaför By Yasin Dikmen’in de katılımıyla Tara Kuaför’de yapılan etkinlikte kesim eğitmenleri Kemal Akın, Öz Can ve Tanju Köken ile makyöz Nurcan Yılmaz birbirinden değişik modelleri uyguladı.

Balerin topuz çalışmasıyla uygulanan Ay yıldızlı Türk bayrağı ise dikkat çekti. Etkinlik sonrası bir araya gelen Tara Kuaför ekibi ve mankenler 19 Mayıs’ı bir arada kutlayarak, bayrakla birlikte objektiflere poz verdi.

Antalya Tara Kuaför Sahibi Cemal Yağcı, “Günün anlam ve önemini de dile getirmek amacıyla, Antalya’da bulunan Castantalya Mankenlik ajansı ile birlikte kendi mankenlerimiz de dahil ederek ortak bir çalışma ile 19 Mayıs kutlamalarına renk kattık. Özellikle Balerin topuz çalışması ile uygulanan Ay yıldızlı Türk bayrağı ise hem gelen konuklarımız hem de diğer kişiler tarafından oldukça dikkat çekti ve ilgiyle izlenip fotoğraflandı” dedi.