05 Mayıs 2024
  • Kocaeli16°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara17°C
  • Rize12°C

GALATASARAY ODEABANK’A TEBRİK

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) play-off final serisinde Abdullah Gül Üniversitesi’ni 65-55 yenen Galatasaray Odeabank, şampiyon oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, şampiyon olan G...

Galatasaray Odeabank’a Tebrik

10 Mayıs 2015 Pazar 09:38

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) play-off final serisinde Abdullah Gül Üniversitesi’ni 65-55 yenen Galatasaray Odeabank, şampiyon oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, şampiyon olan Galatasaray için tebrik mesajı yayımladı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off finalinin 4. maçında deplasmanda Abdullah Gül Üniversitesi’ni 65-55 yenen Galatasaray Odeabank, seriyi 3-1 kazanarak 2014-2015 sezonunun şampiyonu oldu.

Bakan Çağatay Kılıç, şampiyon olan Galatasaray için tebrik mesajı yayımladı. Bakan Çağatay Kılıç’ın tebrik mesajı şöyle:

“Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off final serisini şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray Odeabank takımı sporcularını, idari ve teknik kadrolarını kutluyorum. Ülke basketbolunun güzide takımlarından Galatasaray Odeabank bayan basketbol takımının başarılarının devamını diliyorum. Kadın basketbolumuz gerek milli takımlar, gerekse kulüpler düzeyinde bizlere büyük gururlar yaşatıyor. Sezon boyunca basketbolseverlere güzel anlar yaşatan ve kıyasıya rekabeti sportmence parkeye yansıtan bütün takımları selamlıyorum.”