29 Nisan 2024
  • Kocaeli13°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C
  • Rize15°C

İLK 11’LER BELLİ OLDU

Galatasaray, ligin 30. haftasında sahasında Torku Konyaspor’u ağırlıyor. Karşılaşma öncesi sarı-kırmızılı takımın ilk 11’i belli oldu.Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren sarı-kırmızılı...

İlk 11’ler Belli Oldu

08 Mayıs 2015 Cuma 19:18

Galatasaray, ligin 30. haftasında sahasında Torku Konyaspor’u ağırlıyor. Karşılaşma öncesi sarı-kırmızılı takımın ilk 11’i belli oldu.

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren sarı-kırmızılı ekip, 30. haftada Torku Konyaspor ile karşılaşıyor. Türk Telekom Arena Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Barış Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Serdar Diyadin yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Caner Ak olacak.

Zirve mücadelesi veren Galatasaray, taraftarı önünde oynayacağı karşılaşmada kayıp yaşamak istemiyor. 38 puanla 9. sırada yer alan konuk ekip Konyaspor ise sahadan 3 puan ile ayrılarak ligi daha üst sıralarda bitirmenin hesaplarını yapıyor.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Hamit Altıntop ve cezalı Alex Telles dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

İLK 11 BELLİ OLDU

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, mücadeleye, "Muslera, Sabri, Chedjou, Semih, Olcan, Selçuk, Melo, Bruma, Sneijder, Yasin ve Burak" 11’i ile başlayacak. Sinan Bolat, Dzemaili, Umut Bulut, Sinan Gümüş, Hakan Balta, Emre Çolak ve Tarık Çamdal ise kulübede şans bekleyecek.

5 OYUNCU SINIRDA

Galatasaray’da Torku Konyaspor mücadelesi öncesi 5 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Kaleci Muslera’nın yanı sıra Umut Bulut, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş ve Semih Kaya bu karşılaşmada sarı kart görmesi halinde ligin 31. haftasında oynanacak Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında forma giyemeyecek.