19 Mayıs 2024
  • Kocaeli9°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara15°C
  • Rize11°C

GÜNÜN ÖZETİ

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.Zeki Alasya hayata gözlerini yumduİstanbul - Ünlü sanatçı Zeki Alasya, karaciğer rahatsızlığı sebebiyle tedavi gördüğü hastanede 72 yaşında hayata gö...

Günün Özeti

08 Mayıs 2015 Cuma 17:48

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Zeki Alasya hayata gözlerini yumdu

İstanbul - Ünlü sanatçı Zeki Alasya, karaciğer rahatsızlığı sebebiyle tedavi gördüğü hastanede 72 yaşında hayata gözlerini yumdu.

’Yeni Türkiye’ için 2 şart

Ankara - Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘yeni Türkiye’ için yeni anayasa ve başkanlık sistemine ihtiyaç olduğunu ifade ederek, “Görüşlerimi herhangi bir siyasi parti için değil, Türkiye için paylaşıyorum” dedi.

Asist de rövaşata gol de !

Güney Carolina’da düzenlenen liseler arası futbol turnuvasında genç sporcular, profesyonel futbolcuları dahi kıskandıracak bir gole imza attı.

Üç lider üç miting

Bitlis - Başbakan Davutoğlu Bitlis’te, ana muhalefet lideri Kılıçdaroğlu Manisa’da, MHP Genel Başkanı Bahçeli ise Bursa’da halka hitap etti.

MİT TIR’ları soruşturmasında 5 tutuklama!

Mersin - Adana ve Hatay’da MİT’e ait TIR’ların durdurulmasıyla ilgili soruşturma kapsamında eski Adana İl Jandarma Komutanı ve eski Adana Cumhuriyet Başsavcısı ile 3 savcı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

...

Anne karnındaki bebek babasına böyle tepki verdi

Londra- Anne karnındaki bebek, babasının iletişim kurma çabasını yanıtsız bırakmadı.

iPhone’lar artık prize takmadan şarj olacak

Washington - ABD’de bir teknoloji firması, iPhone’u çevredeki radyo dalgalarını kullanarak şarj eden bir kılıf yapmayı başardı.

İstanbul’daki banka soygunu güvenlik kamerasında

İstanbul - Şişli’de silahlı ve yüzü maskeli şahsın gerçekleştirdiği banka soygunu, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.