02 Mayıs 2024
  • Kocaeli16°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C
  • Rize16°C

GEBZE'NİN EMEKÇİLERİ SOKAKTA

Gebze Sendikalar Birliği öncülüğünde organize edilen 1 Mayıs kutlamaları öncesinde polis geniş güvenlik önlemi aldı. Kent meydanı adeta abluka altında.

Gebze'nin Emekçileri Sokakta

01 Mayıs 2015 Cuma 13:14

Tüm dünyada büyük bir coşkuyla kutlanan 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı, Kocaeli’de de büyük bir katılımla kutlanıyor. 1 Mayıs kutlamaları Gebze’de de gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Gebze Sendikalar Birliği öncülüğünde organize olan işçi sınıfı, siyasi partiler ve vatandaşlar, sabah saatlerinde Gebze Fatih Devlet Hastanesi Kavşağı’nda toplanacak. Burada bir araya gelen yüzlerce işçi sınıfı ve destek verenler yürüyüşe başlayacak.

DİRENİŞ MÜZİKLERİ

Yürüyüş, Fatih Devlet Hastanesi’nden Gebze Cumhuriyet Meydanı’na kadar sürecek. Grup, yürüyüş boyunca pankartlar açıp hep bir ağızdan 1 Mayıs sloganları atacak. Kutlama öncesinde Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Şu saatlerde güvenlik önlemi iyice arttırıldı. Devriye ekipler de ara sokaklarda ve kent meydanında hazır bir şekilde bekliyor. Meydandan da direniş müzikleri yükseliyor. Gebze, 1 Mayıs kutlamalarına başladı.

7-009.jpg