02 Mayıs 2024
  • Kocaeli15°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara13°C
  • Rize17°C

GEBZELİLERDEN YOĞUN İLGİ

BİLKAR düzenlediği konserlere devam ediyor. Sevilen grup Pinhani önceki akşam Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konserle Gebzeli hayranlarıyla bir araya geldi. Sevilen gruba Gebzeliler ilgi gösterdi.

Gebzelilerden Yoğun İlgi

30 Nisan 2015 Perşembe 13:10

Konsere ilgi fazlaydı

BİLKAR düzenlediği konserlere ara vermeden devam ediyor. Önceki akşam Bilkar’ın gerçekleştirdiği konserle Gebzelilerin karşısına çıkan sevilen grup Pinhani sevilen şarkılarını Gebzeliler için söyledi. Yaklaşık 2 saat süren konsere Gebzeli müzikseverlerin ilgisi de bir hayli fazla oldu. Pinhani özellikle genç hayranlarıyla birlikte unutulmaz bir konsere imza atarken unutulmaz anlar yaşattı.

 

İlk konserlerini gerçekleştirdiler

Başarılı grup canlı performanslarıyla alkış alırken Osman Hamdi Bey Kültür Merkezine gelen Gebzeliler Pinhani’nin unutulmaz şarkılarıyla güzel bir akşam yaşadılar. Sevilen grup kendilerine gösterilen ilgi karşısında memnun kalırken daha önce de Gebze’de konser için anlaştıklarını ama bazı sorunlar nedeniyle ilk konserlerini vermekten dolayı memnun olduklarını ve ilgi için teşekkür ettiklerini söylediler