08 Mayıs 2024
  • Kocaeli21°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara13°C
  • Rize17°C

İÇİŞLERİ BAKANI: 1 MAYIS İÇİN İSTANBUL’DA...

İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, 1 Mayıs için İstanbul Valiliği’nin aldığı kararın uygulanacağını söyledi. Bakan Öztürk, bölge valileriyle toplantı yapmak için hava yoluyla Adana’ya geldi. Vali Must...

İçişleri Bakanı: 1 Mayıs İçin İstanbul’da...

30 Nisan 2015 Perşembe 12:58

İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, 1 Mayıs için İstanbul Valiliği’nin aldığı kararın uygulanacağını söyledi.

Bakan Öztürk, bölge valileriyle toplantı yapmak için hava yoluyla Adana’ya geldi. Vali Mustafa Büyük tarafından karşılanan Bakan Öztürk, Valiliği ziyaretinde şeref defterini imzaladı. Adana’da uzun süre görev yaptığını hatırlatan Sebahattin Öztürk, "Burada bulunmaktan son derece mutlu olduğumu belirtmek isterim" dedi.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Bakan Öztürk, "1 Mayıs için İstanbul’daki kararı gördünüz. Valiliğimizin kararı bu, uygulanacak" diye konuştu.

Siirt’te valinin ziyaretinin ardından köy korucusu muhtar Mustafa Turhan’ın silahla öldürülmesi olayının araştırıldığını belirten Öztürk, "Terör bağlantısı olabilme ihtimali yüksek, henüz netleşmedi" dedi.

Bakan Özturk açıklamalarının ardından valilik makamına geçti. Bu görüşme basına kapalı gerçekleşti.Bakan Öztürk, bölge valileriyle seçim güvenliği toplantısında bir araya gelecek.