30 Nisan 2024
  • Kocaeli12°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara15°C
  • Rize15°C

AZİZ YILDIRIM’DAN 250 MİLYON EUROLUK PROJE

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın Şükrü Saracoğlu Stadı’nın isim hakkı için yıllık 25 milyon eurodan 10 yıllık anlaşma yapmak istediği öğrenildi. İddiaya göre; Aziz Yıldırım futbol takımını ü...

Aziz Yıldırım’dan 250 Milyon Euroluk Proje

16 Nisan 2015 Perşembe 14:33

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın Şükrü Saracoğlu Stadı’nın isim hakkı için yıllık 25 milyon eurodan 10 yıllık anlaşma yapmak istediği öğrenildi.

İddiaya göre; Aziz Yıldırım futbol takımını üst seviyeye çıkarabilmek için maddi kaynak arayışlarını sürdürüyor. Daha önce ’Hedef 1 Milyon Üye’ projesini hayata geçirerek sarı-lacivertli takımı Avrupa devleriyle yarışır bir hale getirmeyi hedefleyen Yıldırım’ın, yeni bir kaynak arayışına girdiği ifade edildi. Buna göre Yıldırım, Şükrü Saracoğlu Stadı’nın isim hakkını yıllık 25 milyon Euro bedelle satmayı planlıyor. 10 yıllık bir anlaşma hedefleyen Yıldırım, bu süre içerisinde 250 milyon Euro’luk bir geliri de kulübün kasasına koyma düşüncesinde. Yıldırım’ın bu dev gelir için yakın zamanda önemli kuruluşlarla görüşmelere başlayacağı belirtildi.