03 Mayıs 2024
  • Kocaeli19°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara14°C
  • Rize15°C

FENERBAHÇE MAÇ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında yarın sahasında Mersin İdmanyurdu ile oynayacak olan Fenerbahçe maçın hazırlıklarını akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.Can Bartu Tesisleri’nde tekni...

Fenerbahçe Maç Hazırlıklarını Sürdürüyor

16 Nisan 2015 Perşembe 12:48

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında yarın sahasında Mersin İdmanyurdu ile oynayacak olan Fenerbahçe maçın hazırlıklarını akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 2 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Daha sonra pas organizasyonları çalışan sarı-lacivertliler, antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Sakatlık ve tedavi sürecini geride bırakan Diego Ribas takımdaki yerini aldı. Brezilyalı oyuncu antrenmanın tamamında takımla çalıştı. Gribal enfeksiyon rahatsızlığı bulunan Emmanuel Emenike ile Bekir İrtegün antrenmanda yer almazken, sağ arka üst adelesinde sertleşme olan Gökhan Gönül, tedbir amaçlı özel program dahilinde çalıştı. Bruno Alves, Raul Meireles, Egemen Korkmaz, Volkan Demirel ve Mehmet Topuz da takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.