07 Mayıs 2024
  • Kocaeli5°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara4°C
  • Rize11°C

CHP'DE RÜŞVET İLE ADAYLIĞINI GARANTİLEYEN İSİM KİM?

Kocaeli'de yayın yapan bir internet sitesinin haberine göre; CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan'ın aday gösterilmesine engel olan neden çok konuşulacak. Kaplan'ın sıralamadaki yerine başka bir ismin para karşılığı konulduğu kulislerde dolaşıyor.

Chp'de Rüşvet ile Adaylığını Garantileyen İsim Kim?

11 Nisan 2015 Cumartesi 11:12

İşte O Haber;

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli sıralaması açıklandı. İlk kriz örgüt içerisinden gelen bir ismin listede olmaması ile ortaya çıktı. Parti içerisinde bir çok isim, "Kocaeli'de örgüt içerisinde çalışarak, hamal olmaya gerek yok, genel merkezi bağla yeter" söylemleri ile listeyi yorumladı. Bir skandal iddia ise bugün ortaya atıldı. CHP Kocaeli kulislerinde özellikle Mehmet Hilal Kaplan hakkında ortaya atılan skandal iddia günlerce konuşulacağa benziyor.

PARA İLE ADAYLIĞI ENGELLENDİ

Kocaeli'nde özellikle Dilovası ve Gebze bölgesinde çevre noktasında ülke genelinde ses getiren çalışmalar yapan Mehmet Hilal Kaplan'ın üçünçü sıradan aday gösterilmemesinin nedeni, CHP Genel Merkezinde başka bir ismin, aday gösterilmek adına yüksek rakamlarda üst düzey yöneticilere para yedirmesi olduğu iddia edildi. CHP liste sıralamasından memnun olan partililer bu gelişmeyi nasıl karşılayacak hep birlikte göreceğiz.

Kaynak: http://m.haberhodrimeydan.com/