04 Mayıs 2024
  • Kocaeli8°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara9°C
  • Rize14°C

SEÇİM STRATEJİ KOMİSYONU TOPLANDI

AK Parti Seçim Strateji Komisyonu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplandı. Strateji ekibi, seçim beyannamesi odaklı çalışacak. Seçim Strateji Komisyonu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında...

Seçim Strateji Komisyonu Toplandı

10 Nisan 2015 Cuma 17:23

AK Parti Seçim Strateji Komisyonu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplandı. Strateji ekibi, seçim beyannamesi odaklı çalışacak.

Seçim Strateji Komisyonu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında AK Parti Genel Merkezi’nde toplandı. AK Parti, seçim çalışmalarını daha çok seçim beyannamesi ağırlıklı sürdürüyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, 7 Haziran genel seçimleri için seçim kampanyasını yürüten isimlerin başında geliyor. Strateji ekibi, Nisan ayının 15’inde açıklanacak olan seçim beyannamesi üzerine odaklandı. Bu kapsamda, hem beyanname hem seçim stratejisi üzerinde çalışılacak. AK Parti, önümüzdeki hafta içinde aday tanıtımı ile birlikte seçim beyannamesi kamuoyuyla paylaşacak.

Başbakan Davutoğlu, demokratikleşme, özgürlükler, yeni anayasa ve başkanlık bölümlerini doğrudan yazmayı düşündüğünü belirtmiş ve seçim beyannamesine 2023 sözleşmesi diye bir ibareyi de koymayı düşündüklerini açıklamıştı. Bu kapsamda, seçim beyannamesi üzerinde detaylı bir çalışma yapılacak.