03 Mayıs 2024
  • Kocaeli19°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara14°C
  • Rize15°C

GÜNÜN ÖZETİ

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik."Fethullahçı Terör Örgütü" iddianamesi kabul edildiAnkara - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "Fethullahçı Terör Örgütü üyesi oldukları" suçl...

Günün Özeti

09 Nisan 2015 Perşembe 17:53

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

"Fethullahçı Terör Örgütü" iddianamesi kabul edildi

Ankara - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "Fethullahçı Terör Örgütü üyesi oldukları" suçlamasıyla çeşitli kişiler hakkında açılan davanın iddianamesi kabul edildi.

’Başkanlık sisteminde hızımızı kesemeyecekler’

Ankara - Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu gömlek bu vücuda artık dar geliyor” dedi ve başkanlık sistemiyle bir sıçrama gerçekleştirme zamanının geldiğini söyledi.

F.Bahçe’ye şok ceza

İstanbul - Çaykur Rizespor maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Fenerbahçe’ye tribün kapatma cezası verildi.

"Cumhurbaşkanımızın yanında olmayan benim yanımda olmasın"

Ankara - Başbakan Ahmet Davutoğlu, birilerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’la aralarında sorun varmış gibi göstermeye çalıştığını ifade etti ve iddialara çalışma arkadaşlarına söylediği o sözle cevap verdi.

Ümit Kocasakal’a sahip çıktı

Ankara - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Ümit Kocasakal neyi söyleyeceğini çok iyi bilen birisidir. Kendisine her konuda destek veririz. Şunun için destek veririz; adaleti savunduğu için" dedi.

Sokaklara kadın eli değdi

Adana - Daha önce sadece erkeklerin yaptığı sokak temizliğinde görevlendirilen 7 kadın, sabahtan akşama kadar sokakları kendi evleri gibi temizleyip evlerine ekmek götürüyor.

CHP’nin kedili reklamını yorumladı

İstanbul - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, seçimlerin yapılacağı 7 Haziran’da elektrik kesintisinin yaşanmaması için bütün tedbirleri alacaklarını söyledi. Yıldız, CHP’nin ‘kedi’li reklam filmiyle ilgili de, “CHP’nin bir kedinin peşinden koşmasını biraz esprili buluyorum” dedi.

Ankara’da feci kaza: 4 ölü

Ankara - İki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi öldü.