02 Mayıs 2024
  • Kocaeli15°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara13°C
  • Rize17°C

CHP KARIŞTI: HALUK KOÇ’UN DEDİKLERİ YALAN

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Parti Sözcüsü Haluk Koç’u yalancılıkla suçlayarak, "Haluk Koç’un basına ’ağır hastadır’ demesini de kınıyorum, sevinmesin" dedi.Partisinin milletvekili aday listes...

Chp Karıştı: Haluk Koç’un Dedikleri Yalan

07 Nisan 2015 Salı 16:38

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Parti Sözcüsü Haluk Koç’u yalancılıkla suçlayarak, "Haluk Koç’un basına ’ağır hastadır’ demesini de kınıyorum, sevinmesin" dedi.

Partisinin milletvekili aday listesine ilişkin açıklamalarında "Kamer Genç’e geçmiş olsun diliyorum. Ciddi, ağır bir rahatsızlık geçiyor. Umarım sağlıklı olarak döner" diyen ve Genç’in başvuru yapmadığını kaydeden Haluk Koç’a Kamer Genç’ten zehir zemberek bir açıklama geldi.

Twitter hesabından Koç’a sert eleştiriler yönelten Genç, "Tunceli’de CHP’den aday adaylığı için başvurdum. Aday gösterilmedim. Bunun için kırgın değilim. Haluk Koç’un ’ağır hasta, başvurmadı’ demesi yalan. Rahatsızlığım nedeniyle hiçbir parti yöneticisi beni aramadığı halde, Haluk Koç’un basına ’ağır hastadır’ demesini de kınıyorum, sevinmesin" ifadelerini kullandı.