06 Mayıs 2024
  • Kocaeli4°C
  • İstanbul9°C
  • Ankara3°C
  • Rize11°C

BAKAN ÖZTÜRK’TEN "FENERBAHÇE" AÇIKLAMASI

İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan saldırıya ilişkin, “Bir av fişeğinin boş kovanı ve yaklaşık 100-150 metre uzaklıkta, dere içerisinde bulunmuş olan, el...

Bakan Öztürk’ten Fenerbahçe Açıklaması

05 Nisan 2015 Pazar 17:28

İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan saldırıya ilişkin, “Bir av fişeğinin boş kovanı ve yaklaşık 100-150 metre uzaklıkta, dere içerisinde bulunmuş olan, el yapımı olduğu değerlendirilen seri numarası olmayan bir tüfek elimizde var” dedi.

Bakan Öztürk, dün akşam Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan saldırıyla ilgili Bakanlıkta açıklama yaptı. Öztürk, menfur saldırıyı şiddetle kınadığını belirterek, “Özellikle sporun barış ve kardeşlik alanında katkı sağlaması beklenir. Ama maalesef böyle olaylarda olabiliyor. Biz özellikle spor camiasının büyük bir kesiminin bunun dışında olduğunu biliyoruz. Bütün spor kulüplerimizi bunun dışında değerlendiriyoruz” ifadesini kullandı.

Bakan Öztürk, “Otobüs şoförü 1980 Rize doğumlu Ufuk Kıran isminde bir vatandaşımız. Kendisi önce Sürmene Devlet Hastanesi, daha sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi’ne götürülmüş ve tedavi altına alınmıştır. Şu an itibariyle bilinci yerinde, hayati fonksiyonları yerinde, stabil bir vaziyette tedavisi devam etmektedir” şeklinde konuştu.

Öztürk, şunları söyledi:

“Bir av fişeğinin boş kovanı ve yaklaşık 100-150 metre uzaklıkta, dere içerisinde bulunmuş olan, el yapımı olduğu değerlendirilen seri numarası olmayan bir tüfek elimizde var. Bu kişi veya kişilerin henüz kaç kişi olduklarını kesin olarak bilmiyoruz.”