04 Mayıs 2024
  • Kocaeli15°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara19°C
  • Rize18°C

FENERBAHÇE HAVALİMANINA ULAŞTI

Çaykur Rizespor ile bu akşam Rize’nen oynadıkları Spor Toto Süper lig maçı sonrasında İstanbul’a dönmek üzere karayolu ile Trabzon Havalimanı’na giden Fenerbahçe kafilesine Trabzon’un Sürmene ilçesind...

Fenerbahçe Havalimanına Ulaştı

05 Nisan 2015 Pazar 00:08

Çaykur Rizespor ile bu akşam Rize’nen oynadıkları Spor Toto Süper lig maçı sonrasında İstanbul’a dönmek üzere karayolu ile Trabzon Havalimanı’na giden Fenerbahçe kafilesine Trabzon’un Sürmene ilçesinde saldırı düzenlendi.

Rize’den Trabzon’a giden Fenerbahçe takım otobüsüne Sürmene ilçesinde saldırı oldu. Olayda kafasından yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran Sürmene Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalesinin ardından KTÜ Farabi Hastanesi’nde kaldırılarak tedavi altına alındı. Takım otobüsünde bulunan Sarı Lacivertli futbolcular büyük korku ve panik yaşarken, saldırının ilk anda pompalı tüfekle düzenlendiği iddia edilirken, Emniyet ve hastane kaynakları bu bilgiyi doğrulamadı.

Emniyet kaynakları saldırının Fenerbahçe otobüsünün yanından geçen bir araçtan atılan taşla otobüs şoförünün başından yaralandığını belirtirken, hastane görevlileri de şoförün başından bir kurşun veya saçma izine rastlamadıklarını ifade etti.

Fenerbahçe kafilesi ise saldırının ardından zırhlı bir polis midibisü ile Trabzon Havalimanı’na ulaştırıldı.