06 Mayıs 2024
  • Kocaeli18°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara20°C
  • Rize8°C

GÜNÜN ÖZETİ

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.Teröristin vurulduğu andan yeni görüntü !İstanbul - Emniyet Müdürlüğüne silahlı saldırı düzenleyen teröristin vurulduğu anların yeni görüntüleri orta...

Günün Özeti

02 Nisan 2015 Perşembe 17:43

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Teröristin vurulduğu andan yeni görüntü !

İstanbul - Emniyet Müdürlüğüne silahlı saldırı düzenleyen teröristin vurulduğu anların yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Üst aratmadılar zafer işaretleriyle girdiler

İstanbul - Üst araması uygulamasına tepki gösteren avukatlar, güvenlik kontrolünü aşarak adliyeye girdi. Zafer işareti yapan grup, sloganlar atmayı da ihmal etmedi. Kalabalığa polis müdahale etti.

Yeni istihdam paketinden müjdeler çıktı

Ankara - Başbakan Ahmet Davutoğlu, 11 maddelik yeni istihdam ve teşvik paketini açıkladı. Pakete göre, bir işçinin eğitim sırasında maaşı İŞKUR tarafından ödenecek.

"Böyle bir kesinti 86 binde bir ihtimaldi"

Ankara - Enerji Bakanı Taner Yıldız Türkiye genelinde önceki gün yaşanan elektrik kesintisinin 86 binde bir ihtimal olduğunu belirterek, “Nereden kaynaklandığının teşhisini koyduk. Sebepleri netleşti ama tetikleyen yapı üzerinde konuşuyoruz” dedi.

DHKP-C’ye yönelik 38 adrese operasyon: 24 gözaltı

İstanbul - Okmeydanı’nda gerçekleştirilen terör örgütü DHKP-C’ye yönelik operasyonda 38 adrese eş zamanlı baskınlar yapıldı. Polis, gittiği bir adreste tam 11 çelik kapıyı kırdıktan sonra içeri girebildi. Operasyonda 24 kişi gözaltına alındı.

İki korkunç kaza !

İstanbul - Dikkatsizlik korkunç kazalara yol açtı.