05 Mayıs 2024
  • Kocaeli14°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara16°C
  • Rize13°C

A MİLLİLERDE HOLLANDA MESAİSİ SÜRDÜ

A Milli Futbol Takımı, EURO 2016 Grup maçında karşılaşacağı Hollanda maçının hazırlıklarını sürdürdü. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki antrenman, ısınma koşuları ile başladı. Pas çal...

A Millilerde Hollanda Mesaisi Sürdü

24 Mart 2015 Salı 20:38

A Milli Futbol Takımı, EURO 2016 Grup maçında karşılaşacağı Hollanda maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki antrenman, ısınma koşuları ile başladı. Pas çalışmaları ile devam eden idman taktik çalışmalar ile sona erdi.

İdmanda basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Feyenoord forması giyen milli futbolcu Kazım Kazım, "Çok özledim bu atmosferi. Evimde gibiyim. Burada olmak çok güzel. Buradaki takım arkadaşlarımın arasında da 5-6 yıl beraber oynadığım kişiler var. Onlarla da yeniden buluşmuş olduk. Zaten Fatih hocayla aramızda özel bir ilişki var. O yüzden burada olmak çok güzel. Yuvama geldim" dedi.

Hollanda maçıyla ilgili olarak ise Kazım, "Büyük bir takım ve elemelere onlar da çok iyi başlangıç yapamadı. Bu maç onlar için de önemli. Biz ne yapacağımıza odaklanmalıyız. Hollanda’nın ne yapacağını düşünmektense. İnanmalı ve konsantre olmalıyız" şeklinde konuştu.