27 Nisan 2024
  • Kocaeli14°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara21°C
  • Rize19°C

GÜNÜN GELİŞMELERİ

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.Şehitlerin huzurunda söz verdiÇanakkale - Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl dönümü töreninde yaptığı konuşmada, “Aziz şehitlerimizi...

Günün Gelişmeleri

18 Mart 2015 Çarşamba 12:23

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Şehitlerin huzurunda söz verdi

Çanakkale - Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl dönümü töreninde yaptığı konuşmada, “Aziz şehitlerimizin huzurunda bir kez daha söz veriyoruz; bıraktıkları birlik ve kardeşlik mirası ebediyen taşınacaktır” dedi.

Tüm yurtta Çanakkale şehitleri için eller duaya açıldı

İstanbul - Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yılı münasebetiyle 81 il ve 957 ilçenin merkez camilerinde, sabah namazında aynı anda milyonlarca el, şehitlerin ruhu için duaya açıldı. Namazın ardından vatandaşlara Çanakkale’de savaşan askerlerin yemeği olan ‘asker tayını’ ve ‘buğday çorbası’ dağıtıldı.

Katliam sözü veren Netanyahu yeniden seçildi

Tek Aviv - İsrail’de yapılan genel seçimleri, Başbakan Benyamin Netanyahu’nun lideri olduğu Likud Partisi kazandı.

Balıkçı tuttu, köpekbalığı çaldı

Wellington -Yeni Zelanda’da bir balıkçının tuttuğu büyük balığı denizden çıkardığı sırada köpekbalığının balığı çaldığı anlar saniye saniye kaydedildi.

Eşek sırtında bir vekil adayı

Mersin - 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde bağımsız milletvekili adayı olan Kerim Kelek, Mersin’in Silifke ilçesinde eşek sırtında çarşı pazar dolaşarak seçmenlerinden oy istedi.

Yavru filin ilk banyo macerası

Bangkok - Bebeklerin banyo görüntüleri hep komiktir. Bu yavru filler için de geçerli.