30 Nisan 2024
  • Kocaeli12°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara14°C
  • Rize16°C

HAKAN FİDAN AYAĞININ TOZUYLA ’ÇÖZÜM SÜRECİ’ TOPLANTISINDA

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki ’çözüm süreci’ toplantısı başladı. Toplantıya görevine geri dönen MİT Müsteşarı Hakan Fidan da katıldı. Başbakanlık Merkez Bina’da Başbakan Ahmet Davutoğlu baş...

Hakan Fidan Ayağının Tozuyla ’Çözüm Süreci’ Toplantısında

11 Mart 2015 Çarşamba 17:33

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki ’çözüm süreci’ toplantısı başladı. Toplantıya görevine geri dönen MİT Müsteşarı Hakan Fidan da katıldı.

Başbakanlık Merkez Bina’da Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirilen çözüm süreci toplantısı başladı. Saat 16.00’da başlayan toplantıya Başbakan Yardımcıları Ali Babacan, Yalçın Akdoğan, Bülent Arınç ve Numan Kurtulmuş, Adalet Bakanı Kenan İpek, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muhammed Dervişoğlu, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve Başbakan Başdanışmanı Hatem Ete katıldı. İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk ve Adalet Bakanı Kenan İpek de göreve gelmelerinin ardından ilk kez çözüm süreci toplantısına iştirak etti.

Toplantıda, Abdullah Öcalan’ın silah bırakma çağrısından sonra atılacak adımlar değerlendirilecek.