29 Nisan 2024
  • Kocaeli13°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C
  • Rize14°C

10 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ SURVİVOR FACİASI KAMERADA

Arjantin’de “Dropped” adlı eğlence programının çekimleri sırasında 10 kişinin yaşamını yitirmesi ile sonuçlanan iki helikopterin çarpışma anına ait görüntüler ortaya çıktı.Fransız TF1 kanalında yayınl...

10 Kişinin Öldüğü Survivor Faciası Kamerada

10 Mart 2015 Salı 17:38

Arjantin’de “Dropped” adlı eğlence programının çekimleri sırasında 10 kişinin yaşamını yitirmesi ile sonuçlanan iki helikopterin çarpışma anına ait görüntüler ortaya çıktı.

Fransız TF1 kanalında yayınlanan Dropped adlı programın Arjantin’de gerçekleştirilen çekimleri sırasında yaşanan kaza anı kameralara yansıdı. Amatör kamera tarafından çekilen görüntülerde, iki helikopterin uçuşu sırasında bir helikopterin rotasında ilerlediği sırada diğerinin hızla helikoptere çarptığı görülüyor. Görüntülerde, çarpmanın şiddeti ile savruldukları görülen helikopterlerin hızla yere çakıldığı görülüyor. Amatör kameralar tarafından çekilen bir diğer görüntüde ise kazanın ardından çevrede bulunanların olay yerine gitmeleri, helikopterlerden kara dumanların yükseldiği görülüyor.

Arjantin’in kuzey batısında bulunan La Rioja bölgesinde, Survivor temalı “Dropped” programının çekimleri sırasında iki helikopterin çarpışması sonucunda aralarında 3 sporcunun ve program görevlilerinin de bulunduğu 8 Fransız’ın yanı sıra 2 Arjantinli pilot da hayatını kaybetmişti. Kazada ölen sporcuların Florence Arthaud, Camille Muffat, Alexis Vastine olduğu açıklanmıştı.