03 Mayıs 2024
  • Kocaeli15°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara11°C
  • Rize14°C

FENERBAHÇE’Yİ BEKLEYEN TEHLİKE !

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi sonrası taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratı ile saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi. Sarı-lacivertlilerin evinde oyna...

Fenerbahçe’yi Bekleyen Tehlike !

10 Mart 2015 Salı 12:23

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi sonrası taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratı ile saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi. Sarı-lacivertlilerin evinde oynayacağı Beşiktaş maçında sahası kapatılabilir.

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında evinde Galatasaray’ı ağırlayan ve maçı Kuyt’ın tek golüyle 1-0 kazanan Fenerbahçe, maçta taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle PFDK’ya sevk edildi. Maç boyunca takımlarına müthiş destek veren sarı-lacivertli taraftarların, maçın bazı bölümlerinde küfürlü tezahüratlarda bulunması ve sahaya yabancı maddeler atması, takımlarının PFDK’ya sevk edilmesine neden oldu. Daha önce çirkin ve kötü tezahürattan dolayı 3 kez ceza alan sarı-lacivertliler, önümüzdeki günlerde açıklanması beklenen PFDK kararları sonrası, ligin 25. haftasında evinde oynayacağı Beşiktaş derbisine seyircisinden yoksun çıkabilir.