05 Mayıs 2024
  • Kocaeli15°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Rize17°C

GÜNÜN ÖZETİ

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.Dolardaki yükseliş vatandaşa nasıl yansıyacak ?Ankara - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Tabii ki doların artışı enerji maliyetlerini...

Günün Özeti

09 Mart 2015 Pazartesi 17:23

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Dolardaki yükseliş vatandaşa nasıl yansıyacak ?

Ankara - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Tabii ki doların artışı enerji maliyetlerini kamu maliyetlerini özellikle zorlayan bir unsurdur. Bu olumsuzlukları vatandaşlarımıza yansıtmadan yürütmeyi düşünüyoruz” dedi.

Bu sorumsuzluğun tarifi yok !

İstanbul - Esenler’de özel halk otobüsü şoförünün seyir halindeyken cep telefonuyla oyun oynaması yürekleri ağza getirirken, o anlar yolcular tarafından görüntülendi.

’Paralel yapı’ terör örgütü listesine mi giriyor ?

Kastamonu - “Paralel yapı’ terör örgütü kabul edilebilir”. Bu açıklama, Meclis Adalet Komisyonu Başkanvekilliği görevini de yürüten AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü’ye ait.

Merkez Bankası faiz oranlarını indirdi

İstanbul - Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), bir hafta vadeli döviz depo faiz oranlarını indirdi.

Sosa Fenerbahçe maçında oynayacak mı ?

İstanbul - Beşiktaş’ta Medicana Sivasspor maçında sakatlık geçiren Sosa’nın sol arka adelesinde birinci derece yırtık olduğu tespit edildi.

Hasan Ferit Gedik davasında adliye karıştı

İstanbul - Anadolu Adliyesi’nde görülen Hasan Ferit Gedik duruşmasında olay çıktı. Duruşma salonuna alınmayan grup, bariyerleri yıkarak polis ve güvenlik görevlilerine tartıştı.

Tamer Karadağlı’nın acı günü

Ankara - Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı’nın vefat eden babası Turgay Karadağlı için Kocatepe Camii’nde cenaze namazı kılındı.

Faciadan dönüldü !

Guangdong - Çocukların bu tehlikeli oyunu, az daha faciaya yol açıyordu.