07 Mayıs 2024
  • Kocaeli17°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara18°C
  • Rize15°C

MELO’DAN FENERBAHÇE’YE GÖNDERME

Galatasaray’ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Fenerbahçe’ye göndermede bulundu.Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe’ye...

Melo’dan Fenerbahçe’ye Gönderme

09 Mart 2015 Pazartesi 16:18

Galatasaray’ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Fenerbahçe’ye göndermede bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe’ye 1-0’lık skor ile boyun eğen Galatasaray’da, Brezilyalı oyuncu Melo, sosyal medya hesabı aracılığıyla flaş bir açıklamada bulundu. Sarı-kırmızılı takımın Kadıköy’de 16 yıldır Fenerbahçe’yi mağlup edememesinin konuşulması üzerine Brezilyalı oyuncu, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda kazandıkları şampiyonluğa vurgu yaptı.

“YÜZ YILLARCA UNUTULMAYACAK BİR ŞEY BAŞARMALISINIZ”

Kadıköy’de kazandıkları şampiyonluğun fotoğrafını paylaşan Melo, “Başımızı dik tutma zamanı. Sezon sonunda zafere "imza" atan tarafın biz olacağımıza yürekten inanmalıyız. Tarihsel bir başarıdan bahsetmek istiyorsanız yüz yıllarca unutulmayacak bir şey başarmalısınız. O yüzden tekrar edelim; Gerçekleri tarih yazar, tarihi de Galatasaray!" ifadelerini kullandı.