02 Mayıs 2024
  • Kocaeli15°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara16°C
  • Rize16°C

BİNLERCE KARSLI, MERT AYDIN'IN AİLESİNE TAZİYEDE BULUNDU

Kars'ta Cuma namazı sonrasında toplanan binlerce Karslı, Mert Aydın için kurulan taziye çadırına giderek acılı aileye taziyede bulundu.

Binlerce Karslı, Mert Aydın'ın Ailesine Taziyede Bulundu

11 Nisan 2014 Cuma 14:48

- Kars'ta Cuma namazı sonrasında toplanan binlerce Karslı, Mert Aydın için kurulan taziye çadırına giderek acılı aileye taziyede bulundu.

Geçen hafta Pazar günü kaybolan ve ardından cesedi boş tabyada bulunan Mert Aydın’ın ailesine taziye ziyaretleri sürüyor. Taziyeleri kabul eden Mert Aydın'ın babası Yolcu Aydın, kendisinin başına gelenin başkalarının başına gelmemesini istedi.

"Allah kimseyi bu acıyla sınamasın" diyen ve ayakta durmakta zorlanan acılı baba Yolcu Aydın, "Bilmiyorum ne diyeceğimi, şaşırmış kalmışım. Devletimize, emniyetimize güveniyorum. İnşallah bulurlar katili. Benim başıma gelen inşallah başkasının başına gelmez. Çok ağır bir acı. Allah kimseyi bununla sınamasın. Başka hiçbir şey demiyorum” dedi.

Öte yandan polis, her tarafta Mert Aydın’ın katil zanlısının yakalanması için çalışma yapıyor. Ankara’dan gelen özel ekiple birlikte hareket eden polis, her türlü ayrıntıyı değerlendiriyor. Polisin kısa süre içerisinde, Mert Aydın’ın katil zanlısını yakalaması bekleniyor.