18 Mayıs 2024
  • Kocaeli23°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara26°C
  • Rize21°C

DAVUTOĞLU ÖYLE BİRŞEY VAAT ETTİ Kİ

Başbakan Davutoğlu AK Parti İzmir İl Kongresi’nde yaptığı açıklamada İzmir'de Başbakanlık Ofisi açılacağının müjdesini verdi.

Davutoğlu Öyle Birşey Vaat Etti Ki

31 Ocak 2015 Cumartesi 15:01

Bu ziyaret Davutoğlu'nun başbakan olduktan sonra İzmir'e yaptığı ilk ziyaret olarak kayıtlara geçti. İzmir'e Başbakanlık ofisi açılıyor Başbakan burada yaptığı açıklamada "Nasıl Selçuklu’nun ufuk şehri, nasıl Osmanlı’nın merkez limanı İzmir ise Cumhuriyet’in meşalesi İzmir ise Ankara dışında başbakanlığımızın bir tek İstanbul’da ofisi var. Seçimden sonra İzmir’de başbakanlık ofisi açıp toplantıları bir kısmını İzmir’de yapacağız" dedi.

İşte Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları... 

O güzel İzmir’imiz yerel yönetimlerinin etkisi altında çok zor günler yaşadı. İstiyoruz ki İzmir’in Akdeniz’in merkez şehri yapalım. Başbakanlık ofisi açalım ayda birkaç günümü İzmir’de geçireceğim. İzmir bizim için siyasetin merkez şehridir. İzmir-İstanbul otoyolu tamamlandığında Başbakanlık ofisimizin bulunduğu şehir olan Osmanlı payitahtı ile buluşacak. İzmir- Ankara demiryolu bittiğinde İzmir Cumhuriyetimizin başkenti ile buluşacak.