17 Mayıs 2024
  • Kocaeli19°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara18°C
  • Rize18°C

HIRSIZLIKTA PES DEDİRTEN OLAY!

Kandıra'da eşiyle birlikte 4 ayrı evden ziynet eşyası çalan ve kaçmaya çalışan hırsız izini kaybettirmek için Başkanın konvoyuna girince fena yakalandı.

Hırsızlıkta Pes Dedirten Olay!

31 Ocak 2015 Cumartesi 11:42

Önceki gün Kandıra'da ilgin bir hırsızlık olayı yaşandı. Kandıra ilçesinde 4 ayrı eve giren hırsız eşiyle birlikte yaklaşık 13 Bin TL değerinde ziynet eşyası çaldı...

 

HIRSIZLAR İZLERİNİ KAYBETTİRMEK İÇİN BAŞKANLARIN KONVOYUNA GİRDİ 

 

Son girdikleri evde fark edilen karı koca hırsız polis tarafından takibe alındı. Takip edildiğini anlayan ve izini kaybettirmek isteyen hırısz zanlıları Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken'in araçlarının yer aldığı konvoya karışmak istedi.....

 

POLİS SİLAHINI ÇIKARTTI 

 

Polisten kaçmayı başaran 2 hırsız adeta yağmurdan kaçarken doluya tutuldu ve konvoydoki Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun korumları tarafından yakalandı. Olay yerine gelen polisler ise silahlarını çıkartarak hırsızları gözaltına almak istedi.

 

Araçtan inmek istemeyen kadın hırsız korumalar tarafından zorla araçtan indirildi. İki hırsız korumalar ve polisler tarafından polis otosuna bindirilerek gözaltına alındı.

5-009.jpg