18 Mayıs 2024
  • Kocaeli19°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara23°C
  • Rize16°C

DİNÇ AÇIKLADI, MEDİCALPARK BİN YÜZ PERSONEL ALACAK

Symbol Kocaeli projesi kapsamında yapımı süren ve Temmuz ayında hizmete girmesi beklenen Medicalpark Hastanesi toplam bin 100 kişiye istihdam sağlayacak.

Dinç Açıkladı, Medicalpark Bin Yüz Personel Alacak

28 Ocak 2015 Çarşamba 11:19

Kavanlar tarafından Yahyakaptan’ın karşısında inşa edilen Symbol Kocaeli projesi kapsamında yapımı süren ve Temmuz ayında hizmete girmesi beklenen Medicalpark Hastanesi bin 100 personel alacak.  Bu yıl içerisinde hizmete sokulması planlanan hastanede çalıştırılacak personel için internet siteleri üzerinden başvurular başladı. Sağlık iş kolu dışında güvenlik ve temizlik personeli de istihdam edecek olan Medicalpark’ta ilk olarak 600 personel işe alınacak ve bu sayı kademeli olarak bin 100 kişiye çıkartılacak.

ŞUBAT AYI SONUNDA TANITIM TOPLANTISI

Medicalpark Genel Müdürü Dr. Semih Dinç, başvuruların www.secretcv.com adresinden kabul edildiğini belirtti. Dinç, “Doktor alımlarına başlamadık. Alımlara hastanenin açılışına 1 ya da 1 buçuk ay kala başlayacağız. Şubat sonunda bir tanıtım toplantısı düzenleyerek yeni hastanemizin özelliklerini ve misyonunun anlatacağız. Devlet hastanesi mantığında 7 gün 24 saat hizmet veren bir hastane olacağız. Özellikle kalp ile ilgili projelerimiz var” dedi. 

HASTANE 45 BİN METREKARE OLACAK

Kavanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Symbol Kocaeli Projesi, aynı zamanda Kocaeli'nin en büyük karma projesi olarak hayata geçiriliyor.  Symbol Kocaeli Projesi, 185 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Projenin 43 bin metrekarelik bölümü hastane alanı, 62 bin metrekarelik bölümü alışveriş merkezi alanı, 5 bin metrekarelik bölümü ise 3 salondan oluşan kongre merkezi olarak ayrılıyor.