05 Mayıs 2024
  • Kocaeli11°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C
  • Rize14°C

ONLİNE ALIŞVERİŞE KOCAELİ'DEN YENİ BİR GİRİŞİM;

Türkiye'de e-ticaret pazarına her geçen gün yeni bir girişim ekleniyor. Kürşat TUĞAN tarafından kurulan, merkezi Kocaeli’nin Gebze İlçesinde olan E-ticaret projesi benimoda.com, online alışveriş sektörüne iddialı bir giriş yaptı.

Online Alışverişe Kocaeli'den Yeni Bir Girişim;

24 Ocak 2015 Cumartesi 12:37

Ünlü markaların yanı sıra, yerel üreticilerin de kaliteli ürünlerini tüm Türkiye’ye sunmasına imkan sağlayan ideal bir platform olarak dikkat çeken benimoda.com ürün çeşitliliğiyle e-ticaret portalları arasında yerini şimdiden aldı.

Benimoda  Kurucusu  Kürşat TUĞAN “Keyifli alışverişte son nokta ” sloganıyla pazarda farklılaşmayı hedefliyor. Güçlü, e-mağazacılığın, kritik ve zorlu süreçler içerdiğini ve her sürecin en ince ayrıntısına kadar çalışılması ve sistematik bir yapının kurulması gerektiğini belirten Kürşat Tuğan , Elektronik mağazadan alışveriş yapan kullanıcılara ait verilerin ve ödeme bilgilerinin güvenliğinden başlayıp, online satış, tedarik, teslimat, satış sonrası gibi bir çok aşamada gerçekleşen e-ticaretin ilk bakışta kolay gibi gözüken fakat detayları çalışılmaya başlandıkça kritik ve hassas hale gelen bir süreçler bütünü olduğunu söyledi.

Bunun  için müşterilerine en üst seviyede hizmet vermek için Türkiye’nin en güçlü yazılım firmalarından biri olan IDEASOFT ile çalışarak  Müşteri memnuniyeti ve güvenliğinin en üst düzeyde olduğu bir yazılım kullanıldığı belirttti.