02 Mayıs 2024
  • Kocaeli11°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara12°C
  • Rize15°C

SİLVAN BELEDİYE EŞBAŞKANI TEKE'DEN, SEL AÇIKLAMASI

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Belediye Eşbaşkanı Melikşah Teke, önceki gün ilçede meydana gelen su baskını ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Silvan Belediye Eşbaşkanı Teke'den, Sel Açıklaması

11 Nisan 2014 Cuma 13:18

- Diyarbakır'ın Silvan İlçe Belediye Eşbaşkanı Melikşah Teke, önceki gün ilçede meydana gelen su baskını ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Teke, Silvan'da önceki gün yoğun bir şekilde yağmur ve dolu yağışının olduğunu hatırlattı. İlçe sakinleri ve esnafın yağışlar nedeni ile ev ve iş yerlerinde hasar oluştuğunu belirten Teke, belediyenin altyapısında, şiddetli yağmur ve doludan sonra tahribatlar oluştuğunu kaydetti. Teke, "Şu anda ekiplerimiz çalışmalarını yürütüyor. Büyükşehir Belediyesi ve DİSKİ Genel Müdürlüğü'nden destek istedik. Şu anda katkılarıyla ilçemizde hasar olan yerlerde, zarar tespit çalışmaları yürütülüyor. Takriben 50 civarında iş yeri ve ambar diyebileceğimiz yerler zarar gördü. Yüzlerce ev net bir bilgi olmamakla birlikte zarar gördü, ekiplerimiz bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarımızın sonunda detay bilgilere sahip olacağız" dedi.